cetil palmitat

Cetil palmitat

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

1.80

Počisti
Šifra: cetil-palmitat
INCI:Cetyl Palmitate
Opis izdelka:

Cetil palmitat je ester cetilnega alkohola in palmitinske kisline, naravno prisotne maščobne kisline v rastlinah in živalih. Običajno je v obliki belih, kristalnih, voskastih lusk.

Deluje kot mazivo, ki vpliva na površino kože in ji pomaga, da je videti mehkejša in gladka. Uporablja se tudi kot površinsko aktivna snov v šamponih, kot emulgator in zgoščevalec v losjonih in kremah, prav tako dodaja teksturo številnim ličilom.

Ta sestavina se uporablja predvsem v izdelkih za osebno nego. Deluje kot kot vlažilec v različnih kozmetičnih izdlkih , tudi ličilih, dobrodošel je tudi v izdelkih za zaščito kože pred soncem in sredstvih proti staranju.

Poleg tega ga lahko uporabimo kot sredstvo, ki bo poudarilo konsistenco, predvsem pa povečalo vlažilni učinek emulzij.

Cetil palmitat vpliva na površino kože in ji pomaga, da je videti mehkejša in gladka.

Kreme s cetil palmitatom so zelo kompaktne in puščajo prijeten občutek na koži. Še posebej ljudje, ki slabo prenašajo ali so celo alergični na čebelji vosek, bodo s cetil palmitatom našli dobro alternativo.

Priporočena uporaba 2-6%

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (g)

50g, 100g, 250g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.