zelena ilit glina

Zelena ilit glina

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

Pomembno: Barva zelene ilit gline se od serije do serije lahko razlikuje. Naša trenutna serija zelene ilit gline je umazano rumene barve.

3.10

Počisti
Šifra: zelena-ilit-glina
Kategorija:
INCI:Illite (green clay)
Opis izdelka:

Superfina zelena ilit glina je najpogosteje uporabljena glina. Zelena ilit glina spodbuja in krepi kožo, zato je idealna za nečisto kožo. Visoko vpojne lastnosti uravnavajo presežek sebuma pri negi las in zmanjšujejo mastno lasišče, enako velja tudi za kožo na drugih delih telesa. Uporabimo jo lahko v številnih kozmetičnih tretmajih: maskah za obraz, pilingih, kremah, milih, lahko pa jo uporabimo tudi kot puder za stopala.

Pogosto jo zamenjamo s francosko zeleno glino (montmorillonit). Zelena ilit glina je zgolj podobna montmorillonitu, vendar se, če ji dodamo vodo, ne širi. Ravno zaradi tega jo lahko uporabimo tudi pri izdelavi mil (približno 1 žlica na kilogram mila).
Pomembno: Barva zelene ilit gline se od serije do serije lahko razlikuje. Naša trenutna serija zelene ilit gline je umazano rumene barve.
Priporočilo:
– uporabo omejite na 1x tedensko. Ne uporabljajte jo, če imate občutljivo ali suho kožo.Poreklo: Francija
Tipična doba uporabe: neomejenoObičajni rok uporabe gline se začne z datumom izdelave in predstavlja splošno vodilo in ne datum poteka. Številne sestavine so uporabne tudi po navedenem datumu, še posebej, če jih pravilno shranite.

 

Tipična sestava

SiO2 – 52,12 %
Al2O3 – 16,65 %
Fe2O3 – 5,65 %
TiO2 – 0,64 %
CaO – 2,41 %
MgO – 2,16 %
Na2O – 0,06 %
K2O – 2,70 %

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (g)

100g, 250g, 500g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.