kolagen, prah

Kolagen v prahu

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

2.00

Počisti
Šifra: kolagen-v-prahu
INCI:Hydrolyzed Collagen
Opis izdelka:

Izboljšanje naravne strukture kolagena in celo injiciranje kolagena postajata pravilo za ohranjanje mlajšega videza. Sinteza kolagena je proces, ki se s staranjem upočasni. Ko proizvodnja kolagena zbledi in njegove podporne sposobnosti upadejo, koža postane ohlapna in povešena, kar povzroča gube. Z obnovitvijo nekaj vsebnosti kolagena v koži se videz gub zmanjša, koža pa ima bolj gladek in napet videz in občutek. Medtem ko se kolagen v veliki meri uporablja v kozmetični kirurgiji, ni le estetski, temveč tudi funkcionalen. Ta bistvena beljakovina tvori enega najmočnejših gradnikov človeškega strukturnega sistema. Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v telesu, saj predstavlja ~25 % celotne vsebnosti beljakovin. Odgovoren je za sestavo hrustanca, vezi, kit, kosti in zob, hkrati pa zagotavlja natezno trdnost številnim telesnim tkivom in je odgovoren za moč in elastičnost kože.

Kolagen tvorijo fibroblasti, posebne celice v dermalni plasti kože. Fibroblasti so odgovorni za proizvodnjo kolagena, elastina in fibronektina, strukturnih podpornih žarkov v koži. Fibroblasti sintetizirajo kolagen v celici in ga sproščajo z eksocitozo, sproščanjem molekul skozi celično membrano. Ko so zunaj celice, se molekule kolagena same sestavijo in ustvarijo močno strukturo v koži.

Proizveden s kombinacijo alkalne in encimske hidrolize, posušen z razprševanjem, s povprečno molekulsko maso približno 2000 Da. Zaradi svoje molekulske mase kolagen ne bo prodrl skozi kožo ali lase, temveč bo tvoril površinski filme in ustvaril gladek videz kože in močne ter sijoče lase.

Ta izdelek se lahko uporablja tudi kot vlažilec kože in las.

Skladiščenje: zaščiteno pred direktno svetlobo in vlago pri temperaturi 50°-77°F (10°-25°C) Rok uporabnosti: 24 mesecev, pravilno skladiščeno, v zaprti embalaži. Ta izdelek je treba dodati formulaciji v priporočenem odmerku.

Stopnje uporabe: 1,0 % – 5,0 %

Topno/mešljivo: voda

Videz: umazano bel prah

pH: (10 % raztopina pri 25 °C): 4,2 – 6,5

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (g)

5g, 10g, 25g, 50g, 100g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.