karneol1

A – Karneol

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

Velikost kamnov cca 2cm.

1.90 z vključenim 22% DDV

Na zalogi!

Šifra: karneol
Kategorija:
INCI:
Opis izdelka:

Karneol je poldragi kamen, ki je v starem Egiptu veljal za varovalni kamen, ki je ščitil pred uroki, deloval proti jezi, ljubosumju, zavisti in je pomagal odpravljati depresijo. Sveta Hildegarda je pri pogostih krvavitvah iz nosu priporočala pitje karneolovega vina. Vino so pripravili tako, da so ga nekoliko pogreli in vanj za nekaj ur ali celo dni položili karneol.

Karneolovemu eliksirju pripisujejo izboljšanje krvne slike ter prekrvavitve notranjih organov in tkiva. Krepi vse telo: žile, oči, ožilje, črevo, ture, kožo, pljuča, vranico, ledvice, obenem pa blaži bolečine v času menstruacije in pomaga pri krvavitvah iz nosu. Karneolova voda pomaga očistiti kožo prizadeto zaradi aknavosti ali mozoljavosti, krepiti dlesni, spodbuditi prebavo in stimulirati potentnost. Če si ga v obdobjih senenih nahodov ali drugih alergij, zaradi katerih težje dihamo, si ga položimo na prsi.

Karneol je primeren za plahe ljudi, saj vliva pogum, entuziazem, veselje do življenja in izboljšuje kreativnost, obenem pa nam pomaga premagovati strahove.

Karneol ima lastnosti lune in sonca, odpira spolno čakro, prinaša uspeh v življenju, krepi sposobnost razumevanja in izražanja ter vrača veselje do življenja.

 

Dodatne informacije

Teža 50 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.