dsc01602

A – Howlit, moder

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

Howlit je čudovit kamen intenzivno modre barve, ki nam bo pomagal soočiti se z ovirami in jih premagati.

2.30 z vključenim 22% DDV

Na zalogi!

Šifra: howlit-moder
Kategoriji: ,
INCI:
Opis izdelka:

Howlit je čudovit kamen intenzivno modre barve, ki nam bo pomagal soočiti se z ovirami in jih premagati. Spodbuja nas, da pogumno spremenimo svoje življenje. Notranje nas uravnoveša in zmanjšuje pretirano kritičnost. Blaži napetosti, jezo in nasilje ter odpravlja trpljenje. Umirja um in povečuje koncentracijo. V odnose vnaša prijaznost in ljubečo komunikacijo ter povečuje našo ustvarjalnost.

Howlit vzdržuje dobro zdravje in odstranjuje bolečino in stres ter je odličen pomočnik v primeru nespečnosti. Pomaga pri odvajanju vode, regulira želodčno kislino in uravnoveša količino kalcija v telesu. Pozitivno deluje na kosti, zobe in rast nohtov. Pomaga pri razstrupljanju in odstranjevanju težkih kovin iz telesa, zato je še zlasti primeren za ljudi, ki delajo v laboratorijih oz. onesnaženem okolju. Je čudovit kamen za odvajanje od kajenja.

Velikost kamnov: 2 – 3 cm

Kako ga lahko uporabimo:

  • držimo ga v roki,
  • položimo ga na obolelo mesto,
  • za nekaj ur ga potopimo v vodo, ki jo lahko popijemo ali pa jo uporabimo za umivanje in obkladke
  • Po uporabi ga je potrebno redno čistiti cca 5 minut pod mlačno tekočo vodo. Nato ga preko noči postavimo na okensko polico (ne izpostavljamo ga direktnim sončnim žarkom).

 

Dodatne informacije

Teža 30 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.