dry-ginger-powder-sonth

Ingver v prahu

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

Posušena in zdrobljena oz. narezana ingverjeva korenina

1.20

Počisti
Šifra: ingver
INCI:Zingiber officinalis rosco
Opis izdelka:

Veliko rastlin vsebuje snovi, za katere je znano, da delujejo proti bakterijam. Modrost narave je prevelika, da bi jo zajeli v naše pojmovanje sveta. Lahko pa modrost narave s hvaležnostjo sprejmemo in s spoštovanjem izkoristimo za svoje zdravje. Naravni antibiotiki učinkovito delujejo proti bakterijam, ob tem pa ne prizadenejo napadenega tkiva in koristnih bakterij.

Ingverjevo olje se uporablja pri zlomih, zvinih, revmatizmu, artritisu, odrgninah, udarninah, mišičnih krčih, vročini…

Ingver vsebuje veliko aromatičnih olj, ki mu dajejo vonj in ga odlikujejo z odličnimi lastnostmi. Ingverjevo olje je bogato s sestavinami, ki blažijo vnetja, spodbuja krvni obtok in pospešuje delovanje perifernega živčevja, kar izredno olajša simptome revme, zmanjšuje otekline, bolečine in jutranjo zaskočenost, ter povečuje gibljivost zglobov. Ingver je med drugim tudi uspešen antioksidant, kar pomeni, da preprečuje škodljivo delovanje prostih radikalov. Dodajajo ga v ustne vode, saj z njim odpravijo slab zadah iz ust in razkužuje.

Pripravite si svoj macerat:

V steklen kozarec natresite 50 gramov ingverja in ga prelijte s 100 ml poljubnega nosilnega olja ter postavite na okensko polico za najmanj 14 dni. Proces lahko pospešite s parno kopeljo.

Upoštevajoč slovensko zakonodajo ne smemo reklamirati zdravilnih učinkov zelišč. Več o zdravilnih učinkih zelišč si preberite na spletu.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (g)

10g, 50g, 100g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.