Guar-Gum

Guar gumi (prah)

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

Guar gumi lahko kombiniramo z npr. ksantan gumijem ali pa uporabimo samostojnega.

1.90

Počisti
Šifra: guar-gumi-prah
INCI:Cyamopsis Tetragonoloba
Opis izdelka:
Guar gumi pridobivajo z mletjem endosperma guar fižolčka. Prah guar gumija se v kozmetični industriji uporablja kot emulgator, zgoščevalec in stabilizator . Je odličen naraven dodatek losjonom, emulzijam, kremam, tekočim milom, gelom za tuširanje in šamponom.

Guar gumi lahko kombiniramo z npr. ksantan gumijem ali pa uporabimo samostojnega. Samostojnega dodamo med 0,5 in 2% teže končnega proizvoda. Da se izognemo predoziranju, ga dodajamo postopoma.

Topnost: v vodi

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (g)

25g, 50g, 100g, 250g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.