High-Quality-Cheap-Price-ethyl-alcohol

BHA – beta hidroksi kisline

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

Izvleček iz lubja črne vrbe je vir naravnih sestavin, enakovrednih salicilni kislini.

2.30

Počisti
Šifra: bha-beta-hidroksi-kisline
INCI:Salix Alba (Willow) Bark Extrac & Water
Posebne lastnosti:Organski izdelek
Opis izdelka:

Izvleček iz lubja črne vrbe je vir naravnih sestavin, enakovrednih salicilni kislini, za katere je bilo dokazano, da imajo podobne učinke, kot jo ima sintetična salicilna kislina, z neprecenljivo prednostjo, da ne draži kože. Ravno zaradi tega je odličen in varen vir pridobivanja ß-hidroksi (BHA) kisline.
Salicilna kislina, če jo uporabljamo v kozmetičnih formulacijah pri 0,5% do 1%, izboljša delovanje kožnih celic in spodbuja piling, kar posledično izboljša videz kože. Deluje antimikrobno in gladilno, zato se po redni uporabi kozmetičnih izdelkov z dodanimi naravnimi BHA kislinami, drobne in fine gubice zgladijo.
Raziskave so potrdile, da ekstrakt iz lubja črne vrbe deluje proti dvema najpogostejšima sevoma bakterij, ki sta odgovorna za nastajanje aken, zato so naravne BHA kisline dobrodošel dodatek vsem kozmetičnim proizvodom za nego nečiste in problematične kože.

BHA – beta hidroksi kisline oz. salicilna kislina uspe prodreti skozi kožni sebum, in kožo tudi v globljih plasteh očisti oz. v globljih plasteh kože uničuje bakterije, ki so odgovorne za nečistoče in vnetja. Dermatologi so na osnovi nekajletnih raziskav prišli do ugotovitve, da je salicilna kislina skoraj nepogrešljiva sestavina izdelkov za nego problematične kože.Vsebnost – 25-27% izvlečka iz skorje črne vrbe, 73-75% vode. Vsebnost salicilne kisline cca 18%.

Priporočeno doziranje: 0,5% – 10%

Dodatne informacije

Teža 30 g
Količina (ml)

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.