rakitovec

Rakitovec – CO2 izvleček

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

CO2 oljni izvleček je koncentriran izdelek, zato ga uporabljamo zelo skromno: le med 0,5 – 2%.

2.60

Počisti
Šifra: rakitovec-co2-izvlecek
INCI:Hippophae Rhamnoides - Berries
Posebne lastnosti:Organski izdelek
Opis izdelka:

Olje iz plodov rakitovca pridobivajo s super kritično ekstrakcijo z uporabo naravnega ogljikovega dioksida. Izdelek je 100% organski in čist (nima dodatkov drugih olj).

Dragocen CO2 izvleček plodov rakitovca je izredno bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami, antioksidanti in elementi v sledovih, vitaminom E  ter s karotenoidi. Pripisujejo mu močno antioksidantno, protivnetno in regenerativno delovanje.
Ima izredno sposobnost obnavljanja kožnega tkiva, zato je dobrodošel v vseh izdelkih namenjenih negi kože po sončenju, utrujeni, izsušeni, aknasti, poškodovani in zreli koži.
Olje plodov rakitovca lahko uporabimo v izdelavi vseh kozmetičnih izdelkov (kreme, losjoni, mazila, balzami za ustnice…).
Izvleček je 100% naraven, stabiliziran CO2 izvlečkom rožmarina .

CO2 oljni izvleček je koncentriran izdelek, zato ga uporabljamo zelo skromno: le med 0,5 – 2%. Če v izdelek dodajamo več vrst CO2 izvlečkov, jih v ohlajevalno fazo dodamo največ 5% (glede na končno težo izdelka). Lahko ga dodamo tudi v že izdelane izdelke.

Dodamo ga lahko v vse izdelke za nego kože in las: v mazila, kreme, losjone, emulzije, tekoča mila, masažna olja, …

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (ml)

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.