isoamil laurat

Isoamyl laurate

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

Isoamyl laurate je rastlinsko estersko olje z dolgo življenjsko dobo.

2.90

Počisti
Šifra: isoamyl-laurate
INCI:Isoamyl Laurate
Posebne lastnosti:Dovoljeno v naravni kozmetiki
Opis izdelka:

Isoamyl laurate je rastlinsko estersko olje z dolgo življenjsko dobo. Olje ima nizko viskoznost, je nevtralne barve in vonja ter ne oksidira. Uporabimo ga lahko kot osnovno olje ali kot nadomestilo za silikonsko olje v naravni kozmetiki.
Daje svilnat občutek kože z izjemno mazljivostjo, brez mastnega ali lepljivega občutka. Primeren je za vse izdelke za nego las in kože, za odstranjevanje ličil in za izdelke, ki ostanejo na koži ali laseh. V izdelkih za nego las isoamyl laurate doda sijaj in zmanjša trenje med česanjem suhih in mokrih las.

Uporaba: v katerihkoli kozmetičnih izdelkih: oljnih gelih, kremah, mazilih, balzamih, emulzijah, sredstvom za odstranjevanje ličil, penah in milih za britje…

Lahko ga uporabimo kot osnovno olje v običajnih formuacijah. Nizka viskoznost in površinska napetost prispevata k izboljšanju mazljivosti izdelka.

Predlagane ravni uporabe:

Nega las: 0,1-2,0%

Nega kože: 0,5-20%

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (ml)

, , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.