ceralan

Cera bellina

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

S cera bellino lahko ustvarimo oljni gel (namesto mazila). Uporabimo ga lahko v vseh brezvodnih izdelkih (masla in mazila) in izdelkih, ki vsebujejo vodo (kreme, emulzije, mleko za telo, čistilno mleko, balzami za lase….).

2.80

Počisti
Šifra: cera-bellina
Kategorija:
INCI:Polyglycerol-3 Beeswax
Opis izdelka:

Cera bellina je alternativna oblika čebeljega voska – je naravni hidrofilni derivat čebeljega voska, ki se od svojega primarnega predhodnika razlikuje po tem, da so proste maščobne kisline nadomeščene z estri poliglicerolov. Cera belinna je odlična kozmetična sestavina, ki jo lahko uporabimo v domala vseh kozmetičnih izdelkih. Poleg tega, da na koži pušča gladek in svilnat občutek, ima tudi sposobnost izdelkom povečati stabilnost in trajanje. Ima hidrofilne lastnosti, odlično koemulgira, preprečuje zrnatost končnih izdelkov (to se velikokrat zgodi pri čebeljem vosku), je popolnoma naraven, deluje kot stabilizator in zgoščevalec.

S cera bellino lahko ustvarimo oljni gel (namesto mazila). Uporabimo ga lahko v vseh brezvodnih izdelkih (masla in mazila) in izdelkih, ki vsebujejo vodo (kreme, emulzije, mleko za telo, čistilno mleko, balzami za lase….).

Topnost: 60-70 stopinj C

Uporaba v oljnih gelih: 4 % – 17 %

Balzami za ustnice: 5% – 35 %

Emulzije: 0,5 % –  3 %

Cera bellino dodamo v oljno fazo.

Cera bellina je naravni izdelek, zato lahko pride do razlike v barvi in vonju, od proizvajalca pa je odvisna tudi oblika (od granul v velikosti zdroba pa vse do kapljicam podobnih struktur).

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (g)

25g, 50g, 100g, 250g, 500g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.