beeswax_pellets_white_bp001

Čebelji vosek, bel

0 out of 5 based on 0 customer ratings
(0 mnenj strank)|Dodaj oceno

Čebelji vosek je eden izmed naravnih produktov čebel, ki mu zaradi svoje bogate sestave pripisujejo zdravilne učinke. Poznanih je že več kot 300 komponent voska. Glavna sestavina so estri nasičenih maščobnih kislin,..

2.20

Počisti
Šifra: cebelji-vosek-bel-2
Kategorija:
INCI:Cera alba
Posebne lastnosti:Organska pridelava
Opis izdelka:

Čebelji vosek je eden izmed naravnih produktov čebel, ki mu zaradi svoje bogate sestave pripisujejo zdravilne učinke. Poznanih je že več kot 300 komponent voska. Glavna sestavina so estri nasičenih maščobnih kislin, enovalentnimi alifatskimi alkoholi, ki predstavljajo 70 do 74% vseh spojin. Vsebuje še 13 do 15% prostih maščobnih kislin in 12 do 15% alifatskih ogljikovodikov ter barvila, aromatične snovi, nekaj mineralnih snovi in precej vitamina A.
Čebelji vosek postaja vedno pomembnejši v kozmetični in farmacevtski industriji. Zaradi svojih lastnosti je pogosto uporabljena sestavina v kremah, mazilih, losjonih, milih in depilacijskih kremah, najdemo ga pa tudi v ličilih in utrjevalcih za lase. Čebelji vosek naredi kožo mehko in elastično, dobro jo navlaži, hkrati pa jo, zaradi svojega protivnetnega delovanja, ščiti pred obolenji.
Čebelji vosek je pogosto uporabljena sestavina v pripravkih za celjenje ran, opeklin in odrgnin.

 

Čebelji vosek, bel

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Količina (g)

50g, 100g, 250g, 500g, 1000g, 5000g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.